RECEPT: CHOCOLATE OATS

Ontdek de heerlijke fusie van voedzame ingrediënten in dit verrukkelijke recept. Met een combinatie van havermout, eieren, banaan, donkere chocolade en subtiele kruiden, biedt dit smakelijke brouwsel een perfect evenwicht tussen gezondheid en genot. De eenvoudige bereidingswijze, waarbij alles samenkomt in een blender voordat het in de oven wordt gebakken, maakt dit recept niet alleen voedzaam maar ook gemakkelijk te maken.

 

Ingrediënten: 

  • 50g havermout
  • 4 eieren
  • 1 banaan
  • 12g donkere chocola
  • 1 Theelepel zeezout
  • 6g bakpoeder
  • 10g cacao poeder

 


Bereiding: 
50 gram havermout, 4 eieren, 1 banaan, 12 gram donkere chocolade, 1 theelepel zeezout, 6 gram bakpoeder en 10 gram cacaopoeder worden samengevoegd in een blender, met uitzondering van de chocolade. Nadat het mengsel in een bakvorm is gegoten, wordt de chocolade er bovenop geplaatst. Bak het geheel vervolgens 15 minuten in een oven op 190 graden, en voilà!

 

Extra: 

Een heerlijk gerecht met 61 gram koolhydraten, 42 gram eiwit, 32 gram vet en in totaal 700 kilocalorieën.